Personuppgifter

Som resebyrå hanterar vi en del personuppgifter, som t.ex. namn, personnummer, bostadsadress och passuppgifter. Därför är vikten av att skydda personlig information inget nytt för oss och något vi ständigt arbetar med. Den 25 maj 2018 börjar GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla i Sverige och i resten av EU. För att du ska känna dig trygg som kund hos oss på Peruspecialisten har vi sett över hur vi behandlar och hanterar dina personuppgifter.

 

Personuppgifter

Vid en bokningsförfrågan hos Peruspecialisten samlar vi in personuppgifter i det syfte att genomföra bokningar av hotell, flyg, utflykter och andra tjänster relaterade till resan.

På vår hemsida går det att lämna personuppgifter i olika kontaktformulär. Dessa uppgifter samlar vi in för att kunna skicka ut nyhetsbrev eller skicka önskad information om resor. Genom att beställa vårt nyhetsbrev eller fylla i kontaktformulären, accepterar Du att vi behandlar Dina personuppgifter för just detta ändamål.

Dina uppgifter används inte för marknadsföring eller försäljning till tredje part.

 

Lokalagenter och Flygbolag

Peruspecialisten använder sig av lokalagenturer och flygbolag för att genomföra önskade bokningar. Dessa parter tar emot de personuppgifter som är nödvändiga för genomförande av bokning och resa.

 

Kontakt

Har Du frågor eller andra önskemål gällande dina personuppgifter är du alltid välkommen att kontakta oss på info@peruspecialisten.se.